Även om han inte betraktar sig som en bitcoin- maximalist (BTC) , finner Anthony Pompliano, medgrundare av Morgan Creek Digital och värd för Pomp Podcast , fortfarande att bitcoin kommer att bli valutan för att styra dem alla. Detta mynt är den enda chansen att skilja pengar från staten, säger han.

När han talade på Altcoin Daily podcast sa Pompliano att „det bara kommer att finnas en valuta“ som kommer att regera alla andra i framtiden, och detta kommer att vara Bitcoin Code.

Säger Pompliano:

„Vi får ett skott för att skilja pengar från staten, och det kommer att bli bitcoin,“ sa den populära podcastvärden. Han hävdade att „om bitcoin inte fungerar kommer vi aldrig att skilja staten och pengarna.“

Vidare sa Pompliano att anledningen till att bitcoin’s ultimata framgång eller misslyckande kommer att avgöra om pengar och stat kan separeras beror på att pengar „handlar om förtroende.“

„Pengar är inte ett teknikproblem, det är ett förtroendeproblem,“ förklarade han, medan han använde bristen på förtroende för fiatvalutor som den inflationsplågade venezuelanska bolivaren som ett exempel i den verkliga världen till varför detta är så viktigt.

Men när han blev frågad om hans syn på bitcoin jämfört med de många altcoins på marknaden sa Pompliano att han „inte alls“ anser sig vara en bitcoin-maximalist.

„Det handlar mindre om maximalism kring en enda blockchain,“ sade han, men i stället mer om vad distribuerad huvudboksteknik har potential att göra för världen.

„För mig är genombrottet i allt detta trippelbokföring eller vad jag kallar automatiserad finansiering“, sade han

Vad detta gör, enligt Pompliano, är att „ansluta balansräkningar“ till varandra och „förvandla dem till en delad huvudbok där du, jag och tio andra människor nu alla kan handla med varandra på ett mycket anslutet sätt.“

„Triple entry accounting kommer att vara den mest störande innovationen i vår livstid, händer ned, period,“ förklarade kryptotanken ledaren sin åsikt genom att säga.

Categories: Bitcoin

Comments are Closed on this Post