Een populaire margehandelaar op de cryptobeurs BitMEX zegt dat Bitcoin nog een capitulatieronde moet doen die BTC zal bevrijden van bandleden, waardoor een potentiële stijging naar $100.000 in de wacht wordt gezet.

De handelaar, in de industrie bekend als Flood, vertelt zijn 78.000 volgers op Twitter dat hij een grote BTC-correctie verwacht voordat de crypto-koning zich kan richten op nieuwe hoogtepunten van alle tijden.

„Er zal een tijd zijn om super bullish en lang elke dip te zijn zonder rekening te houden met de financiële veiligheid, maar die tijd is nu niet. Zodra alle mensen die dachten dat BTC een ‚veilige haven‘ zou zijn tijdens de aandelenmarkten met een hoog volume zijn weggespoeld, zullen we een glorieuze run naar ATH’s hebben.“

De strateeg ziet de top van de cryptocrisis op korte termijn meer dan 26% van zijn waarde verliezen.

„Snel de laatste verdedigingslinie van de stier naderen. Eerder, heeft het net de 8888-8600 overschreden, als we ons gaan uitstrekken terwijl aandelen in brand worden gestoken, moeten we gewoon teleporteren naar $7.100.

De handelaar zegt dat hij verwacht dat Bitcoin Evolution op de lange termijn tot 100.000 dollar zal stijgen.

„Ongeacht hoe laag je denkt dat bitcoin zou kunnen gaan, en zelfs als je denkt dat het eigenlijk waardeloos is, moet je een ‚zelfmoordtas‘ hebben. Dit is zo wanneer bitcoin uiteindelijk naar $100.000 per munt gaat in het komende decennium zul je geen front flip off doen van het hoogste gebouw in je stad.“

Bitcoin is 2,45% hoger op het moment van publiceren op $9.603, volgens CoinMarketCap.

Categories: Crypto

Comments are Closed on this Post